Objavljeno 07.06.2022

ERA asortiman


ERA ASORTIMAN

 

Tvrtka ERA zastupljena je na europskom i svjetskom tržištu od 1983. godine i iz godine u godinu sve više raste svojom ponudom. Autoelektrika Cargo je prepoznala talijanski ERA brend kao sjajnog dobavljača za potrebe naših kupaca. Pratimo njihov rad i svjesni smo certifikata i specifikacija koje posjeduju na međunarodnom tržištu.

ERA asortiman i artikle testira njihov interni sistem dijagnostike, kao i međunarodno priznat omjer kvalitete i sigurnosti.

U našoj ponudi iz ERA asortimana možete pronaći preko 1500 različitih proizvoda, uključujući senzore: ABS senzori, senzori radilice, senzor položaja volana, senzori brzine, lambda sonde itd. Pored toga u našoj ponudi zastupljene su i bobine, moduli paljenja, releji, motori brisača, pumpe goriva kao i drugi dijelovi auto elektrike, auto klime i elektronike.

 

ERA RELEJI slovi za jedan od najkorištenijih releja u velikom djelu Europe. Releji su bitan dio elektrike, a upravljaju se mehanički pomoću solenoida i koriste se za upravljanje protokom električne struje u sistemu. ERA releje u našoj ponudi možete pogledati ovdje: https://autoelektrika-cargo.hr/hr/search?query=&custom-search-data=era,relej

 

Pored releja tu su još i pumpe goriva u kojima je ERA ozbiljan konkurent na svjetskom tržištu. Pumpa goriva osigurava dotok goriva iz rezervoara do motora. Posebnost je to što su u konstantnom radu u različitim uvjetima, a uz to sve moraju osiguravati određeni pritisak goriva kako bi rad motora bio ispravan. Asortiman pumpi goriva možete pogledati ovdje: https://autoelektrika-cargo.hr/elektrika-938023/pumpa-goriva-938093

ERA u svom asortimanu ima više od 500 različitih prekidača pod volanom, a mi se trudimo, osluškujući naše tržište, imati na skladištu one koji su najtraženiji. Asortiman prekidača pod volanom možete pogledati ovdje: https://autoelektrika-cargo.hr/hr/search?query=&custom-search-data=prekida%C4%8Di,volan

ABS SENZORI ili anti-lock braking system je elektronički sustav za sprječavanje blokiranja kotača pri kočenju.

ABS senzori su osjetnici broja okretaja kotača. Njihova uloga je slanje podataka o broju okretaja pojedinog kotača prema računalu ABS-a, a sve u svrhu što boljeg kočenja posebice u lošim uvjetima. Kako je u pitanju zaustavljanje vozila (kočenje) vrlo je bitno da senzor ABS-a bude provjerene kvalitete, a ERA upravo to osigurava.

 

LAMBDA SONDA je senzor koji mjeri sadržaj kisika u ispušnim plinovima. Prema izmjerenoj količini računalo motora procjenjuje omjer goriva i zraka u usisnoj smjesi te po potrebi povećava ili smanjuje količinu ubrizganog goriva.

 

SENZOR RADILICE je važan aspekt funkcioniranja i stanja u cilindrima motora i dijagnosticiranja kvarova. Njihova neispravnost može slati pogrešne informacije o poziciji radilice što direktno utječe na nemiran rad motora ili gašenje. Kao što smo naveli, ERA je široko specijalizirana u proizvodnji senzora motora, a njihova kvaliteta smanjuju mogućnost da dođe do potencijalnih kvarova.

 

Trudimo se pratiti potrebe naših kupaca, a vi nam u tome pomažete našom zajedničkom komunikacijom, stoga nam se slobodno obratite ako imate dodatna pitanja.

Cjelokupan asortiman ERA proizvoda možete pronaći pod Partneri / Era.

tagovi:

Dodaj komentar

Tvoj komentar će biti pregledan prije objave.

Traženi artikl već postoji u košarici

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja