Politika privatnostiSIGURNOST I ZAŠTITA PODATAKA

 

Autoelektrika Cargo d.o.o. se obavezuje da će zaštiti privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja na svojoj Internet stranici. Izjava podrazumijeva zaštitu privatnosti podataka i korištenje vaših osobnih podataka koje unosite, a Autoelektrika Cargo d.o.o. ih prikuplja i obrađuje prilikom vaše posjete Web stranici i ugovornog procesa. Takođe se obavezujemo za primjenu „kolačića“ i politike korištenja istih na Internetu.

Tvrtka Autoelektrika Cargo d.o.o. suglasna je da prikuplja osnovne podatke o korisnicima koji su propisani zakonom i voljom korisnika u procesu ispunjenja naših obaveza. Osobni podaci podrazumijevaju dio o identitetu pojedinca koji je pojedinac sam unio na vlastitu odgovornost.

Unosom podataka i registracijom na stranici Autoelektrike Cargo d.o.o. korisnici su suglasni da se njihovi upisani osobni podaci obrađuju, kao i podaci prilikom naručivanja proizvoda i podaci prilikom plaćanja usluga, kao i ostali podaci koje korisnik unosi, a gore navedeno se obrađuje isključivo zbog naznačenih potreba prilikom sklapanja ugovora, podmirivanja obveza, pristupa našim uslugama, kao i u informativne svrhe.

Autoelektrika Cargo d.o.o. ne smije koristiti navedene podatke u neke druge svrhe i dostavljati ih trećim licima, osim u slučajevima kada to određeni Zakon dopušta u svrhe Republike Hrvatske i zakona EU.

Zaposlenici tvrtke Autoelektrika Cargo d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti podataka.

 

Korisnici imaju pravo i izbor da se slože s načinom korištenja njihovih podataka koje smo prikupili; imaju izbor da se njihovo ime ukloni ili da se ne koristi za marketinške svrhe ovisno o njihovim željama.

Korisnici su suglasni s pristupom kolačićima (cookies) na njihovim tehnološkim uređajima prilikom pristupa našoj stranici. Ti podaci se čuvaju dok traje proces usluge i ovise od želje korisnika ili u specifičnim situacijama će zavisiti od Zakona koji to propisuje. Podaci se prestaju obrađivati i oni se brišu nakon završetka cijelokupnog procesa korištenja, točnije kada se ugovorni proces prekine. Ostali podaci koji se usuglašavaju sa zakonskim normama arhivirat će se u skladu sa zakonskim odredbama ovisno koji uslužni odnos smo kreirali, što znači da će ovisiti od Zakona o računovodstvu, reklamacijskog procesa i slično.

Podaci prikupljeni radi prodajnog procesa arhivirat će se 12 mjeseci nakon zadnje prodajne transakcije uzimajući u obzir i reklamacije, isporuku naših proizvoda, garancijsku politiku itd.

 

Navedena suglasnost je u skladu s politikom naše tvrtke o zaštiti osobnih podataka i ostalim propisima zaštite korisnika na Internet stranicama. Podaci su u suglasju s Općom uredbom o zaštiti potrošača 2016/679 (GDPR), Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Vaše je pravo da nas kontaktirate i zatražite mogućnost ispravke, brisanja vaših osobnih podataka. Mi smo tu da vam odgovorimo na vaše zahtjeve te nas možete kontaktirati na e-mail: info@autoelektrika-cargo.hr. Također, možete nas i fizički kontaktirati dolaskom u našu poslovnicu ili nas kontaktirati na telefone koji su istaknuti na našoj web stranici. Ukoliko ne ispunjavamo vaše zahtjeve, vaše je pravo da kontaktirate Agenciju za zaštitu osobnih podataka.

 

Navedena odredba o zaštiti osobnih podataka vrijedi isključivo za našu Internet stranicu, a svi ostali linkovi ili pristupi drugim stranicama, koji nisu pod našom kontrolom, imaju vlastite odredbe u skladu sa zakonima i obvezni ste ih zasebno pročitati ukoliko ste im pristupili. Korisnici bi trebali čitati vlastite odredbe svake web stranice ukoliko žele započeti određeni proces na njima i biti svjesni da zakon na ovoj stranici važi za našu tvrtku, a da ostale web stranice moraju same istaknuti svoje odredbe o zaštiti podataka.

 

Sve eventualne promjene u odredbama o privatnosti bit će u budućnosti objavljene na ovoj stranici.

 

 

Traženi artikl već postoji u košarici

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja