Objavljeno 17.05.2022

ZM automati: moderni pristup proizvodnji auto dijelova



ZM je među najzastupljenijim proizvođačima auto dijelova u automobilskoj industriji Južne Amerike i šire. Prvobitno je počeo razvojem i isporukom solenoidnih prekidača za starter motore, tada je utaban put za dalji razvoj tvrtke i njenog poslovanja, nakon čega je 1983. godine nastavljeno sa uspješnom proizvodnjom auto dijelova koje mi s radošću dobavljamo od njih. Moderniziranjem tehnologije i konstantnim ulaganjem u opremu, ZM ima širok spektar proizvodnih pogona, a na našem tržištu su najprepoznatljiviji po kvalitetnim automatima i alternatorima. 

ZM ima cjelokupnu razvojnu strukturu i strategiju uključujući dizajn i profesionalne, učene radnike koji koriste različite moderne simulatorne tehnologije, poput CAD (Computer Aided Design) i CAE (Computer Aided Engineering) za kreiranje alata, uz tehniku hladnog oblikovanja i formiranja. Navedene tehnologije se koriste radi točne procijene vremena izrade projekta i izrade prototipa krajnjem proizvodu. Svi alati koji se koriste za razvoj proizvoda se rade u internim projektima tvrtke što potvrđuje konačni proizvod i kvalitetu. Tvrtka je prošla sve moguće certifikate i pitanje pozdanosti unutar firme i u međutrgovinskom procesu, što je nama vrlo važno kako bismo opskrbili što bolje naše korisnike.

ZM automati uključuju gore spomenute tehnologije i ponosni smo što imamo mogućnost nabavku istih. Ispitivanjem svjetskog tržišta i potreba kupaca na našem podneblju, primijetili smo učinkovitost ZM-ovih automata, a naši kupci ga često koriste i inicijalno biraju ukoliko se dvoume.

Autoelektrika Cargo d.o.o. pokreće akciju poznatog brazilskog proizvođača i automata proizvedenih u njihovoj tvrtki. Zavirite u njihovu ponudu, a više proizvoda možete pogledati u našem asortimanu na ovom linku: https://autoelektrika-cargo.hr/hr/brand/zm-914354?page=1




tagovi:automati

Dodaj komentar

Tvoj komentar će biti pregledan prije objave.

Traženi artikl već postoji u košarici

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja