Objavljeno 26.04.2022

NAJBOLJA PONUDA DENSO BRENDA


Sa tradicijom dužom od 70 godina Denso se svrstava u jednog od najistaknutijih proizvođača autoelektrike koji je 2016. godine zauzeo četvrto mjesto najvećih dobavljača auto dijelova u svijetu. Provjereno kvalitetna proizvodnja je dokazana na svim svjetskim razinama, od
Japan Robot Association koja slovi za najnapredniju tehnologiju u svijetu auto industrije i robotike.
U našem asortimanu nalaze se brojni proizvodi Denso brenda i sa ponosom ih ističemo u ponudi, a iskustvo je pokazalo da su jedni od najtraženijih na tržištu zbog kvalitete i dugotrajnosti.
 
KOJE DENSO DIJELOVE VAM PREPORUČUJEMO?

Što se tiče zasebnih dijelova alternatori i elektropokretači predstavljaju skladan odnos kvalitete i cijene. Naš cilj je nabaviti navedene proizvode u što široj razini i stručnom metodom odvajajući one sa kojima će kupci biti zadovoljni, a Densovi proizvodi zasigurno prednjače u kupovnoj košarici.
Sa druge strane, nadolazeći period zahtjeva da se vozilo pripremi za ljeto podešavanjem auto klime koja je vrlo složen proces usklađivanja i kontroliranja temperature zraka i vlažnosti zraka u sustavu vozila. Sastavni dio navedenog procesa jest rad i funkcioniranje kompresora klime. Kompresor klime pokreće se motorom vozila, a cilj njegovog rada jest da ne dođe do miješanja plina i tekućina (hidroudara) u čijem slučaju bi prestao rad ove funkcije. Zbog toga je bitno pripremiti se za sezonu na vrijeme i pravilan rad auto klime.
Ponudu Denso asortimana možete jednostavno pogledati na ovom linku: https://autoelektrika-cargo.hr/hr/brand/denso-913086?page=3

Dodaj komentar

Tvoj komentar će biti pregledan prije objave.

Traženi artikl već postoji u košarici

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja